Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Automatizari Scada-HMI-PLC

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Platforma Webicc Scada/HMI software

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
WEBICC
Out Of stock
Descriere
Webicc este o platforma software Scada, 100% configurabila, dezvoltata pe tehnologii web pentru vizualizarea proceselor industriale atat local, cat si de la distanta. Aceasta platforma este in mod constant imbunatatita pentru a se adapta la cerintele pietei de software industrial.

Foloseste un concept tehnologic nou ce permite editarea si rularea din mers al proiectului software Scada. Este un software configurabil intuitiv ce permite o dezvoltare de tip RAD (Rapid Application Development). Contine o suita de module configurabile specifice aplicatiilor de tip SCADA pentru:

- comunicatia cu echipamentele hardware
- managementul de tag-uri
- alarme de evenimente
- istorice de date
- ecranele sinoptice
- rolul utilizatorilor
- generarea rapoartelor
- programarea functiilor particulare prin scripturi
- simularea tag-urilor
- log-uri pentru depanare

Accentul este pus pe usurinta de dezvoltare, precum si pe compatibilitatea cu aproape orice dispozitiv inteligent precum: PC, Tableta, Smartphone, TV, PC Industrial Touch Screen, etc. Este o solutie orientata spre mobilitate si dezvoltare rapida a RAD (Rapid Application Development)

O facilitate importanta este comutarea rapida intre modul editor si modul de rulare denumita si On-The-Fly. Datorita acestei facilitati de comutare, puteti vedea rezultatele instantaneu fara compilari de software si fara a opri functionarea aplicatiei software.

Acest mediu de dezvoltare aplicatii SCADA online nu necesita instalari de aplicatii pe calculatorul gazda, totul se face online prin acces restrictionat. Un avantaj foarte mare este faptul ca nu trebuie scris nici o linie de cod, este intuitiv, drept pentru care poate fi configurat si de personal fara studii de profil dar pentru operatiuni mai complexe editorul de scripturi JavaScript ne vine in ajutor prin scrierea de cod pentru functii cu functionare ciclica sau apelabile pe o actiune anume.

Cu platforma configurabila WEBICC , in cazul adoptarii solutiei in Cloud, nu conteaza locatia de monitorizare a procesului tehnologic dorit si nici cu ce dispozitiv smart se face vizualizarea. Astfel notiunea de Dispecerat Local/Regional isi largeste intelesul prin faptul ca locatia de monitorizare devine universala ca pozitie si distanta.

Mediu configurabil integral, WEBICC ofera posibilitatea interfatarii cu dispozitivele hardware de achizitie date, precum PLC/RTU, atat prin intermediul driverelor proprietare consacrate pentru PLC-urile SIEMENS, SCHNEIDER, ALLEN BRADLEY etc., cat si a celor universale industriale precum MODBUS RTU/ MODBUS, TCP/IP, OPC-UA, BACnet, WEBAPI, ETHERNET IP, MQTT un driver conceput si pregatit pentru tehnologia IioT.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura